Allmänna villkor

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Swedish Pharma Nutrition AB

Organisationsnummer: 559354-7606

Telefonnummer: 073-405 93 99

E-postadress: info@swedishpharmanutrition.com

Priser, betalning och frakt 

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Alla priser visas i SEK och inkl moms. Frakt tillkommer i kassan på 79 SEK.
Handlar du över 750 SEK är frakten fri. 

Vi erbjuder säker betalning via American Express, Apple Pay, Google Pay, Maestro, Mastercard, PayPal, Shop Pay, Visa, Klarna Pay Later, Klarna Pay Now eller Klarna Slice It.

Leveranser

Beställningar skickas påföljande vardag efter det att beställningen är gjord och betald. Beställningar som har gjorts under helger och röda dagar skickas tidigast arbetsdagen efter. Leverans sker inom 2-5 arbetsdagar till närmaste utlämningsställe. Vid hög orderingång kan förseningar uppstå. Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket. Om varan går i retur debiterar vi dig 200kr i frakt och hanteringskostnad. Om du därefter vill att vi skickar tillbaka varan, en gång till, debiterar vi frakt igen.

Vi tar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, pandemi, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.

Returer

Vi besiktigar/undersöker alla produkter innan dessa skickas till dig. Om förpackningen eller varan ändå skulle vara skadad eller obrukbar när den når dig åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet. Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.
Kontakta oss här med namn, adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet. Om vi inte lyckas med att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. 

Enligt distansavtalslagen har du rätt till 14 dagars öppet köp. Vi godkänner endast öppet köp och retur utav produkten om förpackningen är obruten. Produkter som på grund av hälso- eller hygienskäl har förseglats (plomberats) och där förseglingen (plomberingen) har brutits av dig kan vi inte ta emot som öppet köp. Du måste meddela att du ångrar dig. 
Kontakta oss här med namn, adress, e-postadress samt ordernummer. De ska även framgå tydligt för vilka varor som returneringen gäller. Du bör omedelbart och senast inom lagstiftade 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss. Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur. Produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.

Integritetspolicy

Genom att handla hos Swedish Pharma Nutrition accepterar du vår integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall här.